Ofertes de feina a Fiatrans

Actualment no comptem amb ofertes de feina actives. Tot i així, deixa'ns el teu currículum per tenir-lo en compte en futurs processos de selecció.

Ets un transportista autònom i comptes amb una tractora? Et lloguem el semiremolc

Prestem el servei de lloguer de semiremolcs per a aquells/es conductors/es autònoms qui vulguin treballar per a Fiatrans. Si hi estàs interessat, contacta amb nosaltres aquí

ico-cv

Puja aquí el teu CV

Apunta’t aquí a una de les nostres ofertes de feina disponibles o deixa’ns el teu CV si no has trobat cap oferta que s’adapti al teu perfil però vols que et tinguem en compte per a futurs processos de selecció.

Una empresa en constant creixement

A Fiatrans estem en constant evolució i busquem transportistes que ens ajudin a cobrir les necessitats de transport dels nostres clients, primant la qualitat i professionalitat en tots els àmbits de la nostra feina.

Col·laboradors externs

Confiem en transportistes autònoms des dels nostres inicis; això ens ajuda a cobrir les necessitats dels nostres clients alhora que ampliem la cobertura del territori amb noves rutes. Totes les càrregues estan assegurades per Fiatrans i les nostres relacions amb els col·laboradors són sempre a llarg termini.

Equilibri laboral-familiar

Treballem per garantir una estabilitat entre la vida personal, familiar i laboral amb el nostre equip de conductors; així mateix, només solen passar entre 2 i 3 nits fora setmanalment, a diferència d’altres empreses de la competència.

Equip unit i consolidat

El nostre índex de rotació de personal és baix, ja que des dels inicis treballem per consolidar les relacions amb els treballadors de Fiatrans. Som una empresa familiar, i tan és així que treballem les relacions amb confiança, estabilitat i seguretat, per estrènyer llaços duradors en el temps.

A Fiatrans utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.